Ранкові новини змусили всю Україну уважно стежити за всім, що стосується майбутніх дебатів між кандидатами на пост президента Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Баталії обіцяють бути гарячими, адже для того, щоб вони відбулися, чинному гаранту доведеться вибачитися перед слугою народу за публічну образу, яку він дозволив собі після першого туру.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Одне відомо точно: якщо дебати таки відбудуться, їх будуть висвітлювати на всіх головних каналах країни. А от хто їх проведе – поки невідомо.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Однак бажаючий вже є, і, думаю, велика частина України його кандидатуру підтримає. Відповідний натяк зробив шоумен Сергій Притула.

"Штабам обох кандидатів повідомляю - у цей день я на гастролях", - написав Притула у соціальній мережі, натякаючи на день дебатів.

Сергій Притула
Сергій Притула

Ну, а за розігрів рветься відповідати Камалія – співачка запропонувала виконати напередодні дебатів гімн.

Нагадаємо, чинний президент України Петро Порошенко відповів головному опоненту на виборах президента Володимиру Зеленському на пропозиції щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко зазначив, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, однак він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у зв'язку з бумом популярності кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського, який із більшістю голосів пройшов у другий тур, люди зацікавилися різними важливими фактами з його життя.

Також Знай.ua писав про те, що після несподіваних результатів першого туру президентських виборів в нашій країні всі з нетерпінням очікують дебатів між двома кандидатами, які вийшли у другий тур: Володимиром Зеленським і Петром Порошенком.