Президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Ця новина просто миттєво підірвала інтернет, пише Рoliteka.

Комік і "смішний кандидат" вправно обіграв досвідченого політика.

Та нагадаємо коротенько передісторію.

Президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати, але перед цим образив головного конкурента. Чинний президент назвав кандидата Зеленського "маріонеткою" олігарха Ігоря Коломойського.

На цей випад Зеленський моментально відповів, запитавши Порошенка, хто чия маріонетка. "Ви маріонетка Свинарчука чи Свинарчук Ваша маріонетка?", - задав Порошенку запитання "смішний кандидат".
Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський
Після цієї перепалки почались розмови про те, що Зеленський побоїться приходити на дебати, оскільки невпевнено себе відчуває у прямих ефірах та й взагалі не знає, що казати з огляду на свою неосвіченість.

У команді чинного президента вже передчували перемогу на цих дебатах. Адже, за їхніми міркуваннями, у будь-якому випадку Порошенко виграє - прийде Зеленський чи ні.

Однак, Володимир Зеленський неочікувано для всіх заявив, що готовий до дебатів. Однгак висунув чинному президенту України та своєму опоненту умови, за яких вони мають відбутися.
Зеленський наголосив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський" у присутності усіх охочих журналістів і каналів.

На це у команді діючого президента заявили, що Петро Порошенко європеєць, тому не буде зустрічатись з опонентом на стадіон.

І тепер уже Зеленський йде на дебати, а Порошенко ховається у кущі, тому що "європеєць" і не збирається дебатувати на стадіоні.
Українці бурхливо обговорюють в мережі відмову Порошенка від дебатів на стадіоні.

"Він боїться людей, доведеться всю поліцію на стадіон звозити";
"Який він європеєць? Хіба в Європі так обкрадають народ?";
"Оххо! Як на мене дебати вже почались. Смаленим за кілометр несе";
"Цікаво, гарант - уже європеєць? Поважна причина для відмови. Так хто з них клоун?", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський зробив гучну заяву щодо дебатів.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Петро Порошенко після оголошення екзитполу викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати, але перед цим образив головного конкурента.

Також Знай.ua писав, озвучена дата теледебатів кандидатів другого туру.