Чинний президент Петро Порошенко прийняв виклик кандидата на найвищу посаду країни Володимира Зеленського і чекає суперника в медпункті в рамках підготовки до дебатів.

У штабі чинного глави держави повідомили, що Петро Порошенко, в рамках виконання скандальних умов для дебатів, які поставив Володимир Зеленський, у п'ятницю, 5 квітня чекає свого опонента в медпункті стадіону "Олімпійський".

Про це сказав на брифінгу 4 квітня Олег Медведєв - спікер виборчого штабу Порошенка.

"У рамках підготовки до дебатів, Петро Порошенко завтра о 9:00 ранку чекатиме Володимира Зеленського в медичному пункті стадіону" Олімпійський "для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків", - сказав Медведєв.

За словами спікера, "це повинна бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій".

"Результати, які дадуть ці аналізи, вони, напевно, теж важливі для виборців, виборці повинні знати це. Володимир Олександрович, Петро Олексійович чекає Вас завтра", - заявив політтехнолог і додав, що зустріч повинна відбутися в 9 ранку, тому що, як правило, аналізи здають вранці.

За словами Медведєва, якщо Зеленського не буде, то Порошенко сам здасть аналізи і поїде у справах.

У штабі Порошенка також заявили, що у відео-відповіді президент "дуже шанобливо" звертався до Зеленському, як до кандидата.
Також у Порошенка стверджують, що готові провести кілька раундів дебатів, в тому числі, передбачені законом 19 квітня.

"Дебати повинні бути не одні, а треба провести, як мінімум, кілька раундів таких дебатів і обговорити по блокам ті теми, які відносяться до конституційних повноважень президента", - сказав політтехнолог.

За його словами, на дебатах повинні обговорити три блоки питань: оборона і безпека, зовнішня політика і дипломатія, дотримання конституційних прав і свобод українців.

Також Медведєв заявив, що дебати дозволять "витягнути кота з мішка" і сказав, що команду Порошенко "дуже турбує, що штаб Зеленського тчательно ховає свого кандидата від суспільства".