Скандал навколо дебатів чинного глави держави Петра Порошенка та його опонента у другому турі Володимира Зеленського набирає небачених обертів.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Чергова скандальна заява з приводу "словесного двобою" кандидатів прозвучала у четвер, 4 квітня, передає Hromadske.UA.

У повідомленні йдеться, що Порошенко нібито запросив Зеленського здати аналізи на алкоголь та наркотики в медпункті "Олімпійського", де, імовірно, відбудуться дебати.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очевидно, таким чином гарант відповів на вимоги слуги народу про публічні вибачення та аналізи перед дебатами та алкоголь та наркотики.

Нагадаємо, після несподіваних результатів першого туру президентських виборів в нашій країні всі з нетерпінням очікують дебатів між двома кандидатами, які вийшли у другий тур: Володимиром Зеленським і Петром Порошенком. Однак на ділі все виявилося трохи складніше, оскільки у кандидатів виникли складнощі з місцем їх проведення, які, через деякий час, все ж завершилися.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Порошенко зазначив, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, однак він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Заяву президента взялися активно коментувати у соціальних мережах.

"Тут кажуть держава не шоу, так, але з нас за 5 років зробили голодних, дресированих звірів, то це напевно шоумен зробив, і правильно що має бути стадіон, нами крутили, викручували як хотіли, тож нехай тепер перед усією Україною Порошенко проведе своє останнє шоу, тільки без своїх проплачених повних автобусів помічників", "А кажуть Вова не політик, не вміє вести переговори. Він має першу перемогу, він заставив Петра грати за його правилами і це добре, це показує нам, що він знайде як поставити Путіна на коліна і змусить його грати за нашими правилами. Ай да Вова, а й да молодець", - пишуть українці.

Також Знай.ua писав про те, що у зв'язку з бумом популярності кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського, який із більшістю голосів пройшов у другий тур, люди зацікавилися різними важливими фактами з його життя.