Перед першим туром виборів, Знай.ua звернувся за прогнозом і порадою до відомої української віщунки Лані Яр. Вона порадила голосувати серцем і не піддаватися на різні авантюри, в результаті фальсифікацій було не так багато, як очікувалося, а кандидат, який посів перше місце, багатьох здивував.

І ось 21 квітня українці повинні будуть ще раз висловити свою думку, хто ж такі 5 наступних років буде правити країною. Лана Яр привідкрила завісу майбутнього, як це все буде відбуватися і чого нам слід очікувати.

Лана Яр впевнена, що українці зроблять правильний вибір

Майбутнє в наших руках

Хто ми, українці, зараз: ми вибираємо бажане із земних скарбів, помічаємо те, про що раніше не замислювалися. Відбувається глибокий аналіз цінностей, на яких грунтується наше самоповага, як нації. Нарешті багато хто зрозумів всю серйозність такого важливого дня для країни, як вибори президента.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Почуття кандидатів: Вони знаходяться на перехресті, чітко це усвідомлюють, проводять глибокий аналіз варіантів, куди йти далі. Видно абсолютна готовність до нового шляху, збудовані чіткі плани в голові.

Нинішні дії кандидатів: вони намагаються змінити тактику своєї поведінки, усвідомили неправильність зайвих амбіцій, через які втратили контакт з самими собою. Можу сказати, що обидва зараз проводять масштабну роботу з придбання впевненості в собі і усвідомленні себе, як кандидата на пост президента. Можу сказати, що навіть наш нинішній голова країни, можливо, зовсім інакше буде підходити до питання керівництва, багато усвідомивши і переосмисливши.

Що станеться з нами в момент виборів? Реза Бога веселощів Квасур говорить про те, що люди стоять на порозі помилки. Ми можемо втратити щось важливе для нас. Потрібно визнати, що всі українці зараз перебувають у моральному занепаді, втомилися від проблем, не потрібно тікати в ілюзії. Варто надзвичайно серйозно, тверезо оцінюючи ситуацію зробити вибір. А згідно розкладу, сила вплинути на ситуацію в країні у нас в цей день буде. Можливість успішної фальсифікації мала.

Що нам вже зараз потрібно знати? Нам необхідно відкинути боягузтво і підозрілість, інакше втратимо щось дуже важливе. Згідно Резі нам уготовані корисні зміни, а ми до них не зовсім готові. Люди дуже втомилися. Необхідно зовсім інакше підійти до питання вибору, старі методи не дадуть нових результатів.

Відьма радить голосувати також впевнено, як і в першому турі і не йти на авантюри

Що нам допоможе правильно зробити вибір? Тільки впевненість і рішучість, відкинути емоції, занепокоєння. Складіть повний перелік того, в чому потребуєте. І зіставте його з планом роботи кожного з кандидатів. І не намагайтеся пробити лобом стіну, не заводьте конфлікти з оточуючими, не намагайтеся, що-небудь довести.

Що станеться в момент виборів? Це прихід несподіваних змін, про які ніхто раніше і подумати не міг, в який багато хто не вірив. Про що ми не здогадуємося? Про те, що невідворотність втрати очевидна, багато з чим нам доведеться розлучитися, приходить повна зміна циклу нашого розвитку, адже у всього є початок і кінець. Реза Чернобога, Бога руйнування, каже, що вже зараз вмирає наш старий спосіб життя, і болючим буде це вмирання чи ні, залежить тільки від нашої здатності відпустити старе назавжди.

До чого все повинно прийти для нас? І знову Реза говорить про смерть, Богиня Морена. Це повна переоцінка цінностей, аналіз того, що ж для нас застаріло і більше не підходить для подальшого шляху. Беззастережне вмирання старого і непотрібного.

Чим закінчиться процес виборів? Реза Матері Сирий Землі говорить про те, що наша країна отримає колосальну здатність до розвитку, величезну силу для зростання. Відсутність необхідності в складних логічних розрахунках, обмірковування. Відродження великої сили, яку кожен з нас буде відчувати під своїми ногами. Ми станемо більш впевненими в собі.

Все говорить про те, що попереду нашу країну чекає щасливе майбутнє

Що буде з нами далі? Коли здавалося б сили закінчуються, українці зневірилися і втратили надію, вкрилися розчаруваннями ... раптом прийде весна, світанок і повне оновлення. Коли це все станеться, не можливо буде не помітити, що ми всі стали іншими. Порада: і знову різу, що говорить про любов закликає нас всіх слухати своє серце, варто відкласти нові ризиковані ідеї, йдіть шляхом серця, який вже внутрішньо сформували. Не варто до моменту другого туру різко змінювати своє рішення. Не слухайте нікого, всередині вас є своє особисте мірило, що правильно і що неправильно. І знову Боги застерігають нас від авантюр, за них доведеться відповісти перед своєю совістю.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що "Богиня Смерті" і "Відьма Сатани" створює свою секту, а до цього була порноактріссой.

Також ми писали про те, як відьма розповіла, яка Володимир Зеленський людина насправді.

І найголовніше - на Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООС не дає спокійно спати окупантам.