Новоспечений президент України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Так, на відео, записаному для Instagram, колишній шоумен подякував всім своїм виборцям за підтримку.

"У цієї дати є своєрідний символізм, 230 років тому відбулася інавгурація першого президента США Джорджа Вашингтона. Я не порівнюю себе з цим великим політичним діячем, але, якщо ви не проти, я його процитую: "Працюй, щоб у твоїй душі не вмерли ті крихітні іскри небесного вогню, що звуться совість". Ось я вам це і обіцяю, українці", - заявив Зеленський.

Крім того, президент почав конкурс з пошуку свого представника. За його словами, умови досить прості: працьовитість, знання трьох мов і досвід у журналістиці. Усі бажаючі можуть надіслати своє резюме на пошту, вказану в коментарях.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше повідомлялося, що генерал СБУ, екс-начальник управління Служби безпеки України в Херсонській області обурився через мерзенну "чорнухиу" на Володимира Зеленського, яка полонила Миколаїв.

Відповідний пост і фото він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

В'їзд в Миколаїв – яма на ямі, в місті – приблизно так само. Зате на кожному кварталі – банери з чорнухою на Зе. Де, с*ка, здоровий глузд? Вибачте за мою французьку. І який результат? І гроші прос*ав, і вибори... Це патріотизм?..." – написав він.

Нагадаємо, у вівторок, 30 квітня о 12.00 за київським часом ЦВК об'явила офіційні результати виборів президента України-2019.

Раніше Знай.uа повідомляв, актор Кварталу 95 і соратник Володимира Зеленського Євген Кошовий прокоментував дивну скаргу Ірини Геращенко щодо поїздки новообраного президента на відпочинок до Туреччини.

Також Знай.uа писав, Володимир Зеленський відреагував на звинувачення військовослужбовця Володимира Скакуна, який "не побачив" слугу народу на богослужінні під час Пасхи.