Президент України Володимир Зеленський, який у понеділок, 20 травня, присягнув на вірність Україні, заявив, що найближчим часом чекає зустрічі зі своїм попередником – п'ятим президентом Петром Порошенком.

Про це інформують на офіційному сайті Президента України.

На цій зустрічі Зеленський планує обговорити з представниками команди екс-глави держави Петра Порошенка питання щодо найшвидшого звільнення українців з російського полону.

Про намір Президента стало відомо під час його зустрічі з лідерами парламентських фракцій у вівторок, 21 травня.

Екс-президент Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"На зустрічі піднімали питання звільнення українців з російського полону. Володимир Зеленський запропонував провести окрему розмову з представниками команди попереднього глави держави з цього питання", – повідомили представники Володимира Зеленського.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що новим главою Адміністрації президента з міжнародних питань може бути призначена Олена Зеркаль, а ось очолити зовнішньополітичне відомство України може Вадим Пристайко.

Як видно з офіційних повідомлень АП, Лана Зеркаль разом з президентом Володимиром Зеленським зустрічала іноземних гостей на інавгурації президента, а також разом з Вадимом Пристайко були присутні на зустрічах з іноземними делегаціями в Адміністрації президента.

Як повідомляв Знай.uа дострокові вибори в Раду: Зеленський зробив важливу заяву.

Також Знай.uа писав, важливий проект Зеленського оприлюднили в мережі.

Це обіцяний указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради восьмого скликання. Як відомо, документ пообіцяв підписати Зеленський одразу після своєї інавгурації.