До Верховної Ради не повинні потрапити політики-сепаратисти, чиє місце давно за ґратами. Про це заявили представники політичної партії «Національний Корпус» у своєму Telegram-каналі.

«Національний Корпус» прокоментував інформацію щодо ймовірної участі у дострокових парламентських виборах екс-начальника Головного управління юстиції в АР Крим, а нині – представника ВО «Батьківщина» Сергія Коровченка. В партії заявили, що причетний до анексії півострова Коровченко планує балотуватися до ВРУ по одному з округів у Чернігівській області. Ймовірно, йдеться про ОВО №210 (м. Прилуки), де протягом останніх декількох років Сергій Коровченко розгорнув активну політичну діяльність.

«Є запис телефонної розмови з радником Путіна Сергієм Глазьєвим, який доводить причетність Коровченка до анексії Криму. Ця людина співпрацювала з Росією та, по суті, брала участь у захопленні українського півострова. У 2018 році СБУ відкрила проти нього кримінальне провадження за підозрою у державній зраді. Однак режим Порошенка справу призупинив. Замість того щоб опинитися у тюрмі, Сергій Коровченко зараз, сховавшись за патріотичними гаслами та вдягнувши вишиванку, намагається пробратися до Верховної Ради під крилом «Батьківщини» по одному з округів на Чернігівщині», – заявили у «Національному Корпусі».

Представники політичної партії також зазначили, що безкарність таких проросійських політиків, як Коровченко, є наслідком бездіяльності колишнього президента України Петра Порошенка та створеного ним режиму. Разом із тим «Національний Корпус» звернувся до новообраного президента Володимира Зеленського із застереженням не повторювати помилок попередника.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Безкарність Коровченка та інших посібників російської агресії в Україні – це доказ імпотенції всієї правоохоронної та судової влади часів Порошенка. Відбулася інавгурація, тому тепер звертаємося до Володимира Зеленського з вимогою вжити реальних заходів стосовно тих, хто розв’язав війну в Україні і допоміг Росії окупувати наш Крим. Ці «перевертні у вишиванках» повинні відповісти за свою зраду перед законом. Якщо Сергій Коровченко та інші агенти Путіна і за часів Зеленського не опиняться за ґратами, ми, справжні патріоти України, самі знайдемо спосіб їх покарати», – заявили в «Національному Корпусі».