День 20 травня для українців був примітний двома політичними подіями – інавгурація Володимира Зеленського та поява нової партії, очолюваної В'ячеславом Вакарчуком.

За словами астрологів, гороскопи нового президента України і лідера нової партії "Голос" говорять про їхній успіх.

"У понеділок 20 травня час з 10 ранку і до полудня - сприятливий момент для успіху, активної діяльності, політичних починань. А до полудня не лише Зеленський вступив в права президента, але і презентував свою політичну партію Святослав Вакарчук. Гороскопи президента Зе, і нової партії Вакарчука цілком сприятливі - але лише для них самих", - говорить астролог Ольга Халанська.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Астролог зазначає, що для українців особисте щастя політиків не таке важливе. На переконання Халанської, людей більше мала б хвилювати сумісність їхніх гороскопів з гороскопом України.

"А сумісність ця не така райдужна: їм обом (і новій президентській команді, і новій партії) належить долати напругу, перешкоди і різницю поглядів з тим суб'єктом, який називається держава Україна. Ми знаємо, що гороскоп України сам по собі не є гармонійним. навряд чи погляди і принципи суб'єкта України слід розглядати як безапеляційно правильні. Цілком можливо, що саме погляди нових політичних гравців виявляться більш вірними, але Україна в своєму консерватизмі не захоче їх приймати. У той же час таке розташування світил буде підштовхувати до необхідності долати розбіжності, шукати компроміс", - підкреслює Ольга Халанська.

Нагадаємо, астролог передбачив майбутнє України за президентства Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, астролог Влад Росс розповів, що чекає на Україну у найближчі сім років.

Також Знай.ua писав, онука відомого мольфара передрекла Україні зміни