Перший Президент України Леонід Макарович Кравчук вже довгий час демонструє лояльність до Зеленського. Зокрема, він сказав, що промова Зеленського на інавгурації - це вже початок у переломі стереотипів. Він відійшов від стереотипних промов усіх президентів.

"Що стосується розпуску Парламенту, існують різні точки зору. Дехто вважає, що незаконно розпустив Верховну Раду, але більшість українців підтримує таке рішення новообраного президента", - сказав Кравчук.

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

Українці чули немало відповідних заяв у різноманітних інтервю та ток-шоу ще навіть до виборів та між першим і другим туром.

Однак, у понеділок, під час інавгураційної промови, виглядало, що на обличчі Кравчука можна прочитати емоції: розчарування, подиву, незгоди чи смутку. Невже перший Президент не сприйняв того, що говорив Зеленський?

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Примітно, що під час промови всі колишні президенти виглядали надто напруженими і дослухались до кожного сказаного слова. Відео, оприлюднене вчора ж на каналі блогера Анатолія Шарія показує, що ні.

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

Кравчук не лише не змінив свого ставлення до Зеленського, але й тепер прямо висловлює йому своє відкрите та щире захоплення.Д

Також у цій розмові Кравчук дає цікаві характеристики деяким іншим учасникам політичного процесу.

Наприклад, каже, що "Порошенко держался за власть до крови", але все це навпевно варто розглядати саме в контексті нинішньої явної прихильності екс-рівнянина до Зеленського.

Однак, якою б не була прихильність Кравчука до нового Президента, кожен повинен послухати цю розмову особисто саме для власного заспокоєння. Надто багато запитань поставила інавгураційна промова. Надто багатьох вона заскочила та насторожила, поселивши у серцях – неспокій.

Нагадаємо, що Андрій Богдан є радником Зеленського з юридичних питань.

Також Знай.ua писав, Зеленський озвучив наступні дії після інавгурації.