Столичний мер Віталій Кличко готується зі своєю партією "Удар" об'єднатися з політичною силою Ігоря Смєшка "Сила і Честь".

Про це повідомляє портал АКЦЕНТЫ .

Прийдешні парламентські вибори застали зненацька політиків, тому багато різко змінюють плани в надії потрапити у новий парламент. Якщо мер Києва Віталій Кличко сподівався на довгу розкачку і підшукував хоч якісь позитивні результати своєї діяльності, то з підписанням указу Володимиром Зеленським – майже всі шанси потрапити в Раду у Кличка зводяться до нуля.

Як стало відомо з власних джерел, зараз ведуться активні переговори між Віталієм Кличком та Ігорем Смешко про об'єднання політичних сил для спільного походу на парламентські вибори.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Правда, ще невідомо, чи захоче колишній кгбіст Смешко брати в свою команду мертвий вантаж під назвою "Удар". Адже навіть за найсміливішими соціологічними даними, партія Віталія Кличка навряд чи зуміє подолати навіть одновідсотковий прохідний бар'єр.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ігор Смєшко

В Києві, який вже стільки років успішно "освоює" Кличко і його команда – навряд чи варто сподіватися на теплий прийом.

Нагадаємо, очільник Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко вирішив долучитися до політичної партії "Сила і честь", екс-керівника Служби безпеки України Ігоря Смешка.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Про це повідомляє Hyser.

Нещодавно українські ЗМІ повідомляли, що столичний мер, який є формальним лідером БПП, близько трьох років тому відпросився у відставку. На парламентських виборах він не буде балотуватися в Раду від партії чинного президента. Очевидно, що Віталій Кличко вирішив сховатися за спиною Ігор Смешко.

Як повідомляв "Знай.uа" пленарне засідання Київради, яке стартувало 14 травня, почалося дуже гаряче. Мер столиці Віталій Кличко сьогодні був просто нарозхват – в той час, як він тільки-тільки почав засідання, його з димовими шашками та гучномовцями викликали під будівлю розлючені кияни.

Також Знай.uа" писав, що популярний вислів "міст втомився", що активно використовується українцями та ЗМІ протягом останнього року, вже став звичним. Але, схоже, сьогодні киянам вже не до жартів. На критичності ситуації наголосив, власне, сам автор крилатого виразу – мер Києва Віталій Кличко.