Після оголошення результатів президентських виборів, інтерес до Володимира Зеленського неверотно зріс, а після інавгурації і зовсім злетів до небес. Не так давно українці стали вишукувати і репостити фотографії, на яких гарант України ще зовсім малюк. Кадри вражають своєю теплотою і щирістю.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Чергову порцію милоти опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook юрист і блогер Михайло Шнайдер.

"Друзі, впізнали цього симпатичного юнака?" - мило і лаконічно підписав фото Шнайдер.

В пості представлено дві фотографії зовсім маленького Зеленського. На одній з них він зображений у картатій сорочці, а обличчя неймовірно серйозне. Друге фото розкриває весь спектр доброти Володимира і його сяючу посмішку. Юний хлопчина зображений в шапці і напевно кадр було зроблено взимку.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Друзья, узнали этого симпатичного Юношу?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 21 mei 2019

В коментарях українці не можуть прийти в себе від зворушення:
"Наш Президент", "Не тягни. Хто це?", "Вовка", "Посмішка! Володимир!", "Схожий, не змінився, значить стабільний", "Тепер його знає вся країна і не тільки наша! ", "Наш Вовчик", "Володимир Олександрович, сто пудів", "Любчику!", "Красунчик", "Так це ж наш президент!".

Варто відзначити, що в мережі вже гуляють і інші фотографії Володимира Зеленскго в дитинстві. Як, наприклад, кадри президента з мамою.

Або спортивне фото Володимира з товаришем.

Нагадаємо, що Кравчук похвалив Зеленського поле інавгурації: епоха бідності та корупції відходить у минуле.

Раніше повідомлялося, що Зеленський озвучив свої подальші кроки після інавгурації.

Також, батьки Зеленського здивували українців на інавгурації: "Чуйні, скромні люди".