Одним з перших змін, які привніс новообраний президент Володимир Зеленський, став вільний прохід до Адміністрації президента. Нагадаємо, що всі роки перебування п'ятого президента Петра Порошенка при владі, по вулиці Банковій можна було пройти тільки за спецперепустками.

І ось, як тільки ворота відкрили, а паркан зник, кияни та гості столиці натовпами стали відвідувати «резиденцію» Зеленського.

Тепер будь-який бажаючий може погуляти по Банковій

Більшість з них із задоволенням фотографуються або просто гріються на сонечку.

«Так, ми скучили по цьому місцю, п'ять років були позбавлені можливості побувати тут, - сказала нам одна з дівчат, яка влаштувала тут фотосесію. - Про те, що до Будинку з химерами взагалі повинен бути завжди відкритий доступ, як до архітектурного пам'ятника, я взагалі промовчу».

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Найчастіше фотографуються поруч з вивіскою Президент України

Також варто відзначити невелику кількість поліції, яка патрулює вулицю, а саму будівлю і вхід до Адміністрації охороняє лише один представник УДО.

Додамо, що цілком можливо через якийсь час Володимир Зеленський переїде в іншу будівлю, в якому не буде такою «негативної минулої енергетики». А поки ж кияни радіють тому, що завжди можуть підійти до АП, і при успіху наживо побачити і поговорити з новообраним президентом.

Нагадаємо, що українці активно обговорюють промовисту реакцію віце-спікера Верховної Ради та соратниці колишнього президента Петра Порошенка Ірини Геращенко під час церемонії інавгурації новообраного гаранта Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у Верховній Раді повна істерика: депутати пиляють суки та копають собі ями.