Андрій Богдан у шоу "Право на владу" відповів на запитання про те, як зміг зайняти пост глави адміністрації президента України Володимира Зеленського враховуючи те, що він є люстрованим чиновником. Як відомо, Богдан працював разом з президентом-втікачем Януковичем.

"Я захищав інтереси країни і корупціонери, яким я не дав грабувати бюджет, стали авторами закону про люстрацію і спеціально внесли мене у цей список. Автор закону Ігор Соболєв тут, і якщо у нього вистачить совісті, він це підтвердить. Юридично я маю повне право займати цей пост, тому що вже після закону про люстрацію посаду глави адміністрації президента була виведена з державної служби", - заявив Богдан.

Нагадаємо, у Зеленського чітко відреагували на заяви про відставку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, Тимошенко нагадала Зеленському про небезпеку.

Також Знай.uа писав, Андрій Богдан відповів на запитання про те, що малося на увазі під заявою Володимира Зеленського про укладення мирних домовленостей з Росією шляхом референдуму.