Народний депутат із блоку Петра Порошенка Геннадій Чекіта напередодні позачергових парламентських виборів роздає пенсіонерам свого округу набір медикаментів. Люди вже звикли, що виборцям роздають гречку. А ось роздавати виборцям "набори пацієнтів" – це рівень ХХІ століття! Це просто розкішний електоральний хід і водночас - це чергове дно нашого соціуму.

Про це пише Думська. У нього входять по одній конвалюте активованого вугілля, ацетилсаліцилової кислоти та "цитрамону", флакони з настоянками пустирника і валеріани, перекис водню, бинт і вату. Разом з "аптечкою" виборцям вручають лист Геннадія Чекиты з його підписом.

До речі, на Хмельниччині працює депутат із схожими "замашками - Роман Мацола – і як не дивно теж депутат - представник Порошенка привозить у села свого округу лікарів, які у клубах оглядають виборцям очі, горло, піхви, роблять кардіограму, приймають аналіз крові, а от калу і сечі не наважувались.

В той час, як екс-президент розказував про дива сільської медицини, депутат його фракції у Хмельницькому - Роман Мацола, округ №190, не вірив президенту, і привозив по селах свого округу халявних лікарів, які просто в сільських школах і клубах оглядали виборців.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

    Що ми за дивна країна, що обираємо нещасних депутатів, які змушені допомагати нам зі своєї кишені, щоб знов стати депутатами, щоб знов допомагати нам зі своєї кишені⁉ Напевно, вже пора вимагати у депутатів не подачки у вигляді безкоштовного "набору пацієнта", а вимагати гідного рівня життя.

    "За грати цю бридку пику з конфіскацією всього майна в бюджет матері України!" "Не посмішка, а оскал повний агресії і переваги", "Молодець! Добре старається. І не боїться ні Бога, ні чорта", коментують ористувачі.

    Нагадаємо, що Порошенко звільнив командувача Нацгвардії.

    Як повідомляв портал Знай.ua доходи Порошенко і Гройсмана побили всі рекорди.

    Також портал Знай.ua писав про те, як Гройсман став самим большимврагом Порошенко.