Президент України Володимир Зеленсьский привітав новообраного главу Литви Гітанаса Науседі з перемогою у другому турі президентських виборів. Вітальний пост Зеленський розмістив у своєму Twitter-акаунті.

"Бажаю успіхів новообраному Президенту Литви Гитанасу Науседі і братському литовському народу! Наша історія і майбутнє тісно переплетені. Є спільні виклики, подолаємо, лише об'єднавши зусилля. Цінуємо наше стратегічне партнерство і розраховуємо на його зміцнення!", - написав президент Зеленський.

Гітанас Науседа

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, представник Зеленського зазначив, що доцільно переглянути кількість народних депутатів у зв'язку з скороченням кількості населення. Відповідну заяву зробив представник президента України Володимира Зеленского у парламенті Руслан Стефанчук.

Він підкреслив, що в суспільстві обговорюють кількість народних депутатів, яким раніше делегували свої повноваження. Представники президента у Верховній Раді вважають, що 450 депутатів було цілком достатньо, коли українців насчтывалось 52 мільйони.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського вперше розповіли про нові тарифи.

Також Знай. ua писав, що пост Зеленського про Київі викликав запеклі суперечки.