Колишній очільник "свити Порошенка" та поки що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман щосили намагається "вписатися" у команду нового президента Володимира Зеленського.

Гройсма, Порошенко та Яценюк
Гройсма, Порошенко та Яценюк

Відповідну заяву, яка яскраво свідчить про "метання" політика, він зробив у ефірі ICTV.

"Кишеньковий міністр" Порошенка тепер нібито "переконаний, що до моменту проведення виборів можна вирішити ряд важливих політичних питань, якщо уряд, парламент і президент Володимир Зеленський об'єднають зусилля".

Після 5 років управління "по-новому" Гройсман раптово "прозрів", як тільки Володимир Зеленський узяв до рук булаву, і "побачив багато державних питань, які зроблять Україну сильнішою".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Якщо об'єднати зусилля новообраного президента, парламенту, уряду, яке працює до чергових парламентських виборів, то ми могли б зробити ряд важливих кроків", − зазначив Гройсман.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Серед важливих напрямів для спільної роботи він зазначив нову виборчу систему, ряд економічних законів, які "дадуть більш швидкий економічний ріст, нові робочі місця", і пакет законів для зближення з ЄС в рамках підписаної угоди про асоціацію.

Цікаво, що заважало прем'єрові реалізувати усі ці "далекоглядні бачення" за 5 років при Порошенку?

"Якщо президент вважає, що з цим урядом він не може працювати, то для мене це означає тільки одне. Що той порядок денний, яка важлива для країни, не буде реалізована", − резюмував, судячи із усього, уже "колишній друг" Порошенка.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман не на жарт розлютував українців резонансною заявою щодо розмірів зарплат - складається враження,що цифри взяті із "паралельної реальності".

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Відповідну заяву політик оприлюднив на своїй сторінці у Тwitter.

"Уряд має чіткий орієнтир щодо середньої зарплати в Україні на 2021 рік. У доларовому еквіваленті це $620 – абсолютно реальний показник, який допоможе збільшити мотивацію українців працювати на власну економіку", - заявив Гройсман.

Розлючені українці не добирають слів, коментуючи публікацію поки що прем'єр-міністра України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-кандидат у президенти, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий боротися за крісло прем'єр-міністра.

Також Знай.ua писав про те, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після другого туру голосування на президентських виборах мав розмову з чиним гарантом Петром Порошенком і переможцем президентських перегонів Володимиром Зеленським.