Верховна Рада України розгляне питання про відставку Кабінету міністрів у четвер, 30 травня.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Про це заявив спікер парламенту Андрій Парубій на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій та груп Ради у понеділок, 27 травня.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Варто нагадати, що колишній очільник "свити Порошенка" та поки що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман щосили намагається "вписатися" у команду нового президента Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гройсма, Порошенко та Яценюк
Гройсма, Порошенко та Яценюк

Відповідну заяву, яка яскраво свідчить про "метання" політика, він зробив у ефірі ICTV.

"Кишеньковий міністр" Порошенка тепер нібито "переконаний, що до моменту проведення виборів можна вирішити ряд важливих політичних питань, якщо уряд, парламент і президент Володимир Зеленський об'єднають зусилля".

Після 5 років управління "по-новому" Гройсман раптово "прозрів", як тільки Володимир Зеленський узяв до рук булаву, і "побачив багато державних питань, які зроблять Україну сильнішою".

"Якщо об'єднати зусилля новообраного президента, парламенту, уряду, яке працює до чергових парламентських виборів, то ми могли б зробити ряд важливих кроків", − зазначив Гройсман.

Серед важливих напрямів для спільної роботи він зазначив нову виборчу систему, ряд економічних законів, які "дадуть більш швидкий економічний ріст, нові робочі місця", і пакет законів для зближення з ЄС в рамках підписаної угоди про асоціацію.

Цікаво, що заважало прем'єрові реалізувати усі ці "далекоглядні бачення" за 5 років при Порошенку?

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-кандидат у президенти, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий боротися за крісло прем'єр-міністра.

Також Знай.ua писав про те, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після другого туру голосування на президентських виборах мав розмову з чиним гарантом Петром Порошенком і переможцем президентських перегонів Володимиром Зеленським.