Голова політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що ідею бізнесмена Ігоря Коломойського про оголошення Україною дефолту навряд чи буде реалізовано. Про це стало відомо на прес-конференції у понеділок, 27 травня.

"Це малоймовірний шлях, і навряд чи Україна зможе по ньому піти", - заявив політик.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Як зазначив Разумков, деякі питання з цієї теми можуть прояснитися після зустрічі президента Володимира Зеленського з місією МВФ у вівторок, 28 травня.

Лідер партії "Слуга народу" також підкреслив, що в Україні будь-яка людина може висловлює свою думку з нагальних питань.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Як відомо, раніше в интерв'ю для британського видання Financial Times колишній акціонер "ПриватБанку" Ігор Коломойський заявив, що Україна повинна оголосити дефолт і зробити з кредиторами так само, як Греція.

Нагадаємо, "Квартал 95" потужно підтримав Зеленського зі сцени.

Раніше Знай.uа повідомляв, Коломойський збирається перенести термін запуску енергоринку через власну вигоду.

Також Знай.uа писав, Зеленський "пригрів" мітингуючих проти нього підлітків.