Після відмови олігарха Ріната Ахметова вкладати в Радикальну партію Олега Ляшка з'ясувалося, що його новим заступником може стати колишній президент України Петро Порошенко чи Ігор Коломойський. Про це повідомляє "Страна".

Джерело в РПЛ зізналося, що її лідер зміг домовитися про нове спонсорство з Петром Порошенком. В його інтересах глава радикалів буде критикувати президентство Зеленського. При цьому сам Ляшко перейшов на риторику проти слуги народу і оголосив про відхід до нього в опозицію.

Також повідомляється, що фінансову підтримку Олегу Ляшку на майбутніх виборах у парламент може надати олігарх Ігор Коломойський з метою отримати контрольовану опозиційну фракцію.

Нагадаємо, Олександр Дубинський заявив, що критика новообраного президента Володимира Зеленського стала сильнішою і системнішою після виборів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, на цьому тижні явка депутатів у Верховній Раді залишає бажати кращого. Сесійний зал був заповнений менш, ніж на 50%.

Також портал Знай.uа писав, що дружина керівника секретаріату депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка Олексія Кочармина Марина продала квартиру в Євпаторії.