У вівторок, 28 травня президент Володимир Зеленський видав указ, яким скасував рішення Петра Порошенка і повернув громадянство політику Михайлу Саакашвілі.

Таким чином, Саакашвілі може повернутися в Україну. Про те, що це означає, розповів політолог Юрій Романенко.

За його словами, в першу чергу Зеленський відновив право. Не правильно, коли через вигаданий привід забирають у людини громадянство.

По-друге, цей крок Зеленського показує, що він веде свою самостійну лінію, яка відрізняється від інтересів великих гравців на кшталт Ігоря Коломойського і Арсена Авакова, які, по-суті, сприяли його перемозі.

Цей крок також створить проблеми Петру Порошенку, і займаючись ними, екс-президент буде менше заважати Зеленському втілювати свою програму.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На думку політолога, Саакашвілі може стати своєрідним бичем не лише для Порошенка, а і для Коломойського, з яким у президента вимушені союзні стосунки.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повернув Міхеілу Саакашвілі громадянство України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка

Також Знай.ua писав, Михайло Саакашвілі має твердий намір повернутися в Україну, яку він називає "другим домом".