Український президент Володимир Зеленський призначив начальником Управління державної охорони військового Олексія Оцерклевича.

У середу, 29 травня Зеленський підписав відповідний указ.

Цього ж дня президент звільнив його попередника, Валерія Гелетея.

Олексій Оцерклевич

Оцерклевич – учасник бойових дій на Донбасі. У 2016 році був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня. Зараз йому 38 років. З публікацій у соціальних мережах можна зробити висновок, що він одружений та має малолітню доньку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Олексій Оцерклевич

У Адміністрації президента розповіли, що рекомендації щодо кандидатури Оцерклевича президент отримав від нинішніх офіцерів, а також від ветеранів, волонтерів і журналістів:

"Олексій "Купол" Оцерклевич став відомим завдяки військовій хитрості, яка дозволила провести без жодного пострілу ротацію наших військових і добровольців у ДАПі – просто на очах у ватажка російських найманців Мотороли".

Нагадаємо, 29 травня Зеленський екстрено вилетів на Львівщину.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський призначив ще одного заступника голови АП і радника президента

Також Знай.ua писав, що Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.