Український журналіст Олександр Дубинський дав коментар з приводу відставки глави СБУ.

Так, у своєму блозі на YouTube він розповів, що глава держави зможе зробити далі, щоб припинити корупційні схеми в Україні, пише портал "Політека".

Василь Грицак вирішив відправитися у відпустку. Замість нього СБУ почав керувати Павло Баканов, якого Володимир Зеленський призначив першим заступником голови відомства. Олександр Дубинський вважає подію великим досягненням для нового президента:

"Це перша перемога Зеленського, і перша силова структура, яку він отримує під свій контроль. СБУ може починати процеси, які дозволять проникнути президенту в інші органи влади, почати процес, пов'язаний із звільненням від цієї п*дорасні".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

засідання Кабміну
засідання Кабміну

Як зазначив Олександр Дубинський, зовсім інша ситуація склалася в Кабміні: "Гройсман — це загроза національній безпеці країни, по суті. Це ворог народу. У 37-му його б уже розстріляли. А тут його варто просто посадити. Для цього і є повноваження Служби безпеки України".

Нагадаємо, у Медведчука звинуватили Порошенка, Гройсмана та Парубія в узурпації влади.

Як повідомляв Знай.uа ЄБРР підтримує реформу енергоринку у затвердженій законом моделі.

Знай.uа писав, у США заявили про підготовку імпічменту Трампу: за злочини і брехню.