Телеведучий Андрій Пальчевський висловився з приводу повернення до України екс-президента Грузії та колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі та передбачив, яке місце він займе у команді президента Володимира Зеленського.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Відповідні коментарі він озвучив у інтерв'ю Politeka online.

"Повернення Саакашвілі - це перемога Володимира Зеленського над силами зла. Адже ходили чутки, що президент побоїться повертати такого опального бійця, як Саакашвілі. Він із тих людей, які можуть "відкрити вогонь" проти того ж президента. Можуть. І за це його треба поважати. Саакашвілі має мужність та авторитет заявити про неприємні речі, якщо щось іде не так. Порошенко "заводив його" як "лялечку", Луценко розповідав йому, як "організовувати потоки". І вони - прорахувалися. Він не міг брати хабарі. Теж саме чекає на Володимира Зеленського та його команду. Тут не буде таких потоків, як були у попередніх адміністраціях. Знаючи Зеленського - на хабарі та корупцію він відповість "артилерійським вогнем", - вважає Пальчевський.

Телеведучий також назвав ім'я людини, яка, на його думку, є гідним кандидатом на крісло Генпрокурора Юрія Луценка.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Для мене прокурор на сьогоднішній день - це такі собі затяті хлопці, схожі на Саакашвілі. Він посадив 18 тисяч казнокрадів у Грузії, тому я вважаю, що місце Луценка має зайняти саме він", - резюмував Андрій Пальчевський.

Телеведучий додає, що така принципова людина, як Саакашвілі, може стати каталізатором повернення законності в Україну та вправним помічником у боротьбі з корупцією.

Нагадаємо, екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі розповів про зустріч із колишнім гарантом Петром Порошенко після того, як той позбавив його українського громадянства та буквально вигнав з країни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка

Також Знай.ua писав, Михайло Саакашвілі має твердий намір повернутися в Україну, яку він називає "другим домом".