Дострокові парламентські вибори в Україні відбудуться 21 липня і боротьба обіцяє бути по-справжньому спекотною. Екс-президент України Петро Порошенко виріши оновитись і перейменував свою партію БПП, у "Європейська солідарність", а Володимир Гройсман вирішив виступати сольно з партією "Українська стратегія".

Порошенко та Гройсман
Порошенко та Гройсман

Але українці знайшли свій підтекст в партіях кандидатів і визначили ті справжні цілі, які вони переслідують. А також припустили, хто може стати "щасливчиком", і потрапити в списки.

"Гройсман - українська стратегія, Порох - європейська солідарність... Я так розумію, що наші дороги, наш контрабас, наші копачі бурштину і рубители ліси - це і є українська стратегія, а підрив власних арсеналів озброєння і злодійство в укроборонпромі - це європейська солідарність. Напевно першими в списках Гройсмана будуть керівники Укравтодору і Топ-митники. А у Петра - Муженко, Семочко і Демчина." - написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Павло Себастянович.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Українці щосили репостять запис і не забувають прокоментувати таку думку:
"А ще є розпушувачі українського бюджету", "Респект авторові", "А кому пощастить вхопити Омеляна?", "Сильно "переживаю" за паЛубия! В якому ж він буде "стаді"?, "Якось так".

"Вони можуть назватися навіть "Вселенськими Рятівниками або Рятувальниками". Але. Але доктор на виборах сказав - в морг!", "Медведчук - "Український вибір", "Загальна фраза звучить так-"Українська стратегія щодо обдурення народу у зв'язку з європейською солідарністю...", "Гройсман - "Злодійська стратегія", "Порошенко - Олігархічна солідарність Роттердам+"

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко заявив, що музикант і політик Святослав Вакарчук запізнився з рішенням просувати на виборах у Верховну Раду свою партію "Голос".

Як повідомлялося раніше, Святослав Вакарчук заявив про те, що збирається створити політичну партію під назвою "Голос".

Також, Алла Мазур пожартувала над лідером групи "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком, який представив свою політичну партію "Голос",