Кабінет міністрів України на своєму засіданні 22 травня, після того, як Володимир Гройсман зробив заяву про відставку, ухвалив рішення скоротити суму витрат на виплату субсидій населенню з оплати житлово-комунальних послуг на 8 мільярдів гривень.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Про це повідомив заступник керівника департаменту енергоефективності НАК "Нафтогаз України" Олексій Хабатюк на своїй сторінці у Facebook.

"Ми ще довго будемо дізнаватися новини з горезвісного засідання уряду 22 травня. Уряд зменшив суму коштів на виплату субсидій на 8 мільярдів гривень", - написав він.

засідання Кабміну
засідання Кабміну

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про свої остаточне рішення подати у відставку. Засідання Верховної Ради, на якому вирішувалося питання про це, проходить 30 травня і привернула увагу багатьох українців, які стежать за цим в режимі онлайн. Прем'єр-міністр заявив, що прийме будь-який вирок Ради про його відставку з поста глави уряду. А Верховна Рада не підтримала рішення про відправку прем'єр-міністра у відставку.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Проте, українці не соромляться висловлювати свою думку про Володимира Борисовича в коментарях. У хід йде все: від невинних жартів, до відверто злісних коментарів. Однозначно можна стверджувати одне: народ Україні, на відміну від Гройсмана, не прийме рішення Верховної Ради, а виступає за відставку прем'єр-міністра.

Один з українців зазначає, що: "Гройсман - міні-к*нченная копія сивий свині. Популіст, п*здабол, комсомольські, розмахи і руху один в один як у п*дара шоколадного. Вивертає. Ї**анный совок! Жлобство і днище."

Інші ж зазначають, що Гройсман жодного разу не відзвітував Верховної Ради про виконану роботу. Також, рекомендують і навіть наполягають приймати Кабмін за актом передачі, щоб і він не виніс там телевізори.

Як повідомляв "Знай.uа", мати полоненого украънського моряка розповіла шокуючі деталі.

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман зробив сенсаційну заяву.