Нова витівка господаря Кремля Володимира Путіна розгнівала його користувачів мережі. Цього разу президент-агресор зганьбився, коли привітав російських прикордонників.

Про це на своїй сторінці в Twitter написав російський пропагандист Дмитро Смирнов.

"Потрібно жорстко присікати спроби проникнення на нашу територію терористів і контрабандистів, злочинних груп, виявляти і ліквідувати канали наркотрафіку та незаконної міграції. Впевнений, ви будете чесно служити Росії". Володимир Путін привітав прикордонників зі святом", — сказано у підписі до відео.

"Конкуренти ззовні йому не потрібні...", "Поверни вкрадені пенсії, плішива собака", "Показуха", "Ну це ж не Путін. Невже ви не бачите?", "Якийсь він носатий", "Не спиться діду, все марить!", — пожартували вони в коментарях.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, скликати РНБО і запросити Зеленського: Гриценко терміново звернувся до Порошенка через скандальний указ Путіна.

Як повідомляв Знай.uа, президент Росії Володимир Путін провів офіційну зустріч із прем'єр-міністром В'єтнаму Нгуєном Суан Фуком. Ця зустріч стала приводом для нової хвилі насмішок.

Також Знай.uа писав, Кримський міст міг злетіти на повітря за секунду: що врятувало окупантів.