Ляшко О.В.:
- І я Вам дякую. Дайте команду, верніть мій телефон.
Іра, вибач, тебе тільки що не били, а мене отам двоє "мордоворотів" тягали і забрали телефон. Я Вас прошу, я дуже прошу Вас спокійно, толерантно, з повагою до новообраного Президента – дайте своїй команді охороні повернути забраний у мене телефон. І включіть будь ласка те, що зараз відбувається в цьому залі, це історичні події, які впливають на життя кожного українця.

Зеленський В.О.:
- У нас консультації, ми можемо їх продовжити чи ні?

Ляшко О.В.:
- Володимире, це консультації, які тягнуть за собою вплив на долі мільйонів українців, я наполягаю на тому, щоб Ви включили стенограму засідання наших зустрічей, щоб все, хто говорить кожен із учасників велось під стенограму для архіву, для нащадків, для дослідників і крім того, я наполягаю на прозорості – це те, що Ви обіцяли на виборах, дайте людям прозорість. Включіть із цієї кімнати, де приймалися корупційні рішення, переключіть прозорість, приберіть звідси корупцію, не ховайтеся від людей.

Зеленський В.О.:
- Я не ховаюся.

Ляшко О.В.:
- Включіть трансляцію пряму, включіть пряму трансляцію, там стоять десятки камер і всі хочуть знати про що ми з вами тут говоримо. Я наполягаю на тому, щоб Ви включили пряму трансляцію, щоб мільйони українців бачили Вашу позицію і позицію кожного тут присутніх.
Ви не маєте права ховатися від людей. Ви не маєте права робити те, що тут робилося, я Вам скажу що тут робилося, тут приймалися дуже погані рішення, Ви не ту кімнату обрали для прийняття позитивних рішень. Включіть перше прозорість, прозорість – оце буде запорука подолання корупції. А Ви з чого починаєте? А Ви забрали телефон.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Репліка:
- Давайте працювати. Ми не можемо слухати одного лідера фракції, у всіх рівні права.

Ляшко О.В.:
- Віталій, у тебе не забирали телефон? У мене забрали. Володимире, віддайте телефон і стенограма.
Колеги, я прошу, Андрію Володимировичу, я звертаюся до Вас, як до Голови парламенту, ми не почали ще офіційні консультації.

Репліка:
- Ми залишили всі телефони і ми завжди приходили до Президента і лишали телефони. Це завжди було так. Є регламент певний якийсь.

Ляшко О.В.:
- Андрію Володимировичу, я звертаюся до Вас як до Голови парламенту наполягати на тому, по-перше, в Конституції написано "консультації з Головою парламенту і лідерами фракцій". І лідер фракції кожний тут рівний – раз.
Друге – я прошу Президента України…

Зеленський В.О.:
- Я хочу, щоб Ви перестали просто говорити, ми передали слово Голові Верховної Ради Андрію Парубію і на цьому закінчили, будь ласка. Це ж не Верховна Рада.

Ляшко О.В.:
- Пане Володимире, я хочу перестати говорити, я прошу Вас…

Зеленський В.О.:
- Я ж Вас почув, коли люди просять, а не наполягають, просять – їм відповідають людям. Я Вам відповідаю, Олег Валерійович.

Ляшко О.В.:
- Пане Володимире.

Зеленський В.О.:
- Я знаю, хто я, не треба казати стільки.

Ляшко О.В.:
- А я знаю хто я.

Зеленський В.О.:
- Пане Ляшко, Ви сказали: "Я прошу Вас", я почув Вас.

Ляшко О.В.:
- Я прошу Вас повернути телефон і включити трансляцію, зробіть це.

Зеленський В.О.:
- Я Вам відповідаю – я ж почув Вас. Ні, Ви ж просите чи зробіть це?

Ляшко О.В.:
- Зробіть це.

Зеленський В.О.:
- Ви ж попросили чи Ви мені даєте наказ, що мені робити?

Ляшко О.В.:
- Я Вас прошу зробити це, це перше. Друге…

Зеленський В.О.:
- Не потрібно друге і третє, Олег Валерійовичу. У нас є Голова Верховної Ради, давайте йому передаємо слово.

Нагадаємо, Разумков розкрив реалії української політики

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський дозволив НАБУ по повній кошмарити корупціонерів

Також "Знай.ua" писав про те, що Олена Зеленська пригадала, що вислухав слуга народу заради президентства