Відома співачка Оля Полякова розповіла про власні політичні амбіції.

Про це вона розповіла в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Відомо, що зовсім нещодавно співачка оголосила про створення власної політичної сили, яка буде складатись виключно з жінок.

"Я лише вчора оголосила про створення своєї партії, жіночої партії", - зазначила співачка.

При цьому вона підкреслила, що не збирається йти у парламент наступного скликання, адже не встигне зробити політичну силу, ідеальною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Оля Полякова
Оля Полякова

"По-перше, я хочу всіх заспокоїти, і сказати, що у цьому скликанні на дострокових парламентських виборах моя партія не буде представлена. Ми не встигнемо, моєю ціллю не є будь-якою ціною потрапити у парламент, а створити гідну політичну силу. Оскількі жінок у політиці дуже мало. Я за те, що б жінок у парламенті було більше", - зазначила Полякова.

Крім того відома співачка розповіла, чому українці так хочуть побачити у політиці нових людей. Більше того Полякова різко розкритикувала всіх політиків, які потрапляють у Раду.

"Люди хочуть бачити політиків, яким довіряють. Їм набридло голосувати за старих людей, їм набридло голосувати за закриті списки. Сьогодні прийшов час нових людей. Як тільки вони потрапляють у Раду і починаються, у них у всіх виростають німби.", - зазначила співачка.

Нагадаємо, популярна співачка Оля Полякова заявила про своє бажання йти у політику. Вона збирається створити власну партію. Полякова вважає, що Україна – глибоко матріархальна країна, яка грає в патріархальне суспільство. За її словами, українські жінки давно стали незалежними.

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова запропонувала шанувальникам придумати гарну назву. Так, поки що перемагають варіанти "ПОПА" (Партія Олі Полякової), "ЖОПА" (Жіноча партія Олі Полякової) і "РЖУ" (Рух жінок України).

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова оголосила про створення "першої жіночої партії України". Гучну заяву Полякова зробила під час доповіді на Форумі Жіночого Партнерства.