Ольга Полякова і Віктор Павлік можуть з'явитися на парламентських виборах 2019. Така інформація з'явилася у журналістки Яніни Соколової, яка отримала пропозицію вступити в партію "Моя стабільність". У списку ймовірних членів партії – Олег Винник та Віктор Павлік. В мережі Facebook неоднозначно поставилися до запрошення артистів в політику, пише РБК.

Відзначимо, що цю політсилу створює голова Федерації футболу Маріуполя, лідер партії "Стабільність" Василь Журавльов, який брав участь в президентських виборах 2019. Про це повідомила відома телеведуча Яніна Соколова у розмові з журналістом Айдером Муждабаевым у студії телеканалу ATR.

Мережа неоднозначно поставилася до пропозиції зіркам йти в політику:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"А чого так всполошились? А коли Повалій, Білозір, Огневич, Вакарчук та ін в Раду пройшли, ніхто не коментував. Просто Раду треба скоротити, урізати зарплату, пільги скасувати, проводити тестування на IQ і вимагати висновок психіатра в обов'язковому порядку, тоді може менше всякої швали пройде", "І Джигурду візьміть", "Вони думають, якщо Зеленський з Кварталу, так всю зіркобратію збере? Давайте Сердючку спікером, а Полякову з оборонки, нехай труси всім показує", "Чому такі популістські, фейкові політичні партії ми, платники податків, повинні містити у ВР? Якогось корисного законотворчості можна від них чекати???", - написали вони.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського попередили про масову "чистку".

Також Знай. ua писав, що Зеленський зізнався в любові, але перша леді тут ні при чому.