Президент України Володимир Зеленський завжди відрізнявся хорошою фізичною формою. До і під час політичної кампанії він ділився з українцями своїми спортивними успіхами в Instagram. Так, він вперше, будучи на посаді президента показав, як займається в залі на Банковій.

Так, як видно на фото, з президентом в залі займався глава АП Андрій Богдан,

"На Банковій. Ну хоч гантелі не вкрали", - написав Зеленський.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, телеведучий Андрій Пальчевський поділився думками про розпуск Верховної Ради україни за ініціативою Володимира Зеленського та дав прогноз щодо дострокових парламентських виборів, які відбудуться в Україні вже через два місяці.

Як повідомляв раніше Знай.uа, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.uа писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.