В АП запевняють, що стенограму зустрічі Зеленського з головами фракцій не редагували.

"Не було ніякої редакції, а якщо вони будуть далі обманювати, ми представимо громадськості аудіозапис", - говорить джерело в Адміністрації Президента.

Зазначається, що представник президента в Раді Руслан Стефанчук говорив абсолютну правду про позиції учасників зустрічі.

"Так, більшість учасників зустрічі на словах були за відкриті списки, але при цьому говорили, що шансів прийняти виборчий кодекс (як раз з відкритими списками) - нуль. Так що фактично вони були готові підтримати закриті списки без мажоритарки. А в підсумку залишили і закриті списки, і мажоритарку", - кажуть у Зеленського.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Адміністрація президента вважає, що ця ситуація – головний відповідь на питання, чи мали лідери фракцій "хоч найменше бажання хоча б зробити перший крок у боротьбі з політичною корупцією".

Нагадаємо, Маленький українець записав зворушливе звернення Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Зеленського підготували закон про незаконне збагачення

Також "Знай.ua" писав про те, що Дубінський попередив Зеленського про реальну небезпеку