Президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою зворушливо привітали українців з Днем захисту дітей, який відзначають в Україні 1 червня. Гарант опублікував на своїй сторінці в Instagram миле фото з дружиною та двома дітками, а в підписі до світлини залишив трепетне привітання зі святом.

На фото Володимир Зеленський з сім'єю відпочивають у парку, вони розфарбували обличчя яскравими фарбами-масками, і всі дуріють і посміхаються. На цьому знімку шанувальники і виборці зможуть побачити діток президента, яких він останнім часом ховав від публіки.

У підписі до фото Володимир Зеленський привітав українців з Днем захисту дітей. "Щоб краще розуміти дітей, треба інколи й самому ставати дитиною. Давайте залишимо нашим дітям країну, якою вони будуть пишатися!".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла, що довелося пережити слузі народу

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Зеленського розповіли про неймовірний рекорд.

Також портал "Знай.ua" писав, що Трамп запросив Зеленського в Вашингтон.