Зеленський під час зустрічі з сенатором США Робертом Портманом обговорив політичну ситуацію в Україні, зокрема позачергові вибори Ради. Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента. Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Зеленський зазначив, що розпуск парламенту відповідає запитам суспільства, а завдяки проведенню виборів у Раду в липні вже у вересні може бути сформовано новий уряд.

«Якби цей парламент, який не працює, був і далі, то ми сформували б уряд у грудні. Ми не можемо чекати. У нас дві війни – війна з Росією і війна з корупцією всередині країни, яка є загрозою, перш за все, для економіки України», – наголосив глава держави.

Популярні новини зараз
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Зеленський і Портман під час зустрічі також обговорили ситуацію на Донбасі й необхідні кроки для досягнення прогресу в мирному врегулюванні, насамперед для припинення вогню та обміну заручниками.

Зеленський особливо відзначив активну позицію Сенату США у введенні санкцій проти Росії та надання Україні військової допомоги.

Було наголошено на необхідності подальшого тиску на Росію з метою забезпечення належного виконання «мінських домовленостей».

Зеленський і сенатор також обговорили актуальні питання реалізації реформ, які повинні наблизити Україну до ЄС і НАТО.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, колега Зеленського по Кварталу 95 розповів про переговори з Путіним.

Також Знай. ua писав, що жлобські витівки Ляшко на зустрічі із Зеленським не винесли навіть депутати.