У списках партії "Слуга народу" на парламентських виборах відсутні кандидати, пов'язаних з фінансово-промисловою групою "Приват" Ігоря Коломойського.

Про те, що це остаточне рішення, написала Юлія Мостова в своєму матеріалі для видання "Дзеркало тижня".

Так, судячи з її слів, Зеленський не працює під патронатом Коломойського і не є маріонеткою, як багато хто стверджує. Більше того, президент на даний момент не був помічений в наданні будь-яких бізнес-послуг олігархові і ніяк не скомпрометував себе перед ним.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
Польща вимагає дотиснути ухилянтів: мають поїхати додому На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів
Показати ще

Також Мостова, привела в приклад бажання Коломойського відмовитися від дострокових виборів, залишити главою ГПУ і секретарем РНБО Луценка і Турчинова, а потім провести своїх кандидатів за списками "Слуги народу". Ось якраз цьому і не бувати, так як олігарх отримав відмову від Зеленського.

Щоб її слова не здавалися голослівними, журналістка згадала про нашумілий скандал, який стався у зв'язку з перевіркою списків "Слуги народу" на зв'язок кандидатів з ФПГ "Приват", бенефіціарами якої є Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов. У висновку перевірки СБУ все афілійовані з"Приватом" особи були викреслені з виборчих списків.

"До з'їзду ще є час. І "Слуги народу" все так само на виборах потрібні "Плюси". Але поки так…", - підкреслила Мостова.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували створення "держави в смартфоні".

Як повідомляв портал Знай.ua у Гройсмана спробували вкрасти головну мрію Зеленського.

Знай.uа писав, у Зеленського відреагували на слова Шефіра про домовленості з Путіним.