Чинний глава держави Володимир Зеленський разом з другим президентом України Леонідом Кучмою проведуть спільний брифінг у понеділок, 3 червня.

Леонід Кучма та Володимир Зеленський

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

У повідомленні анонсують, що Кучма і Зеленський вийдуть до журналістів о 13:00. Брифінг проходитиме біля будівлі Адміністрації президента. Із якими заявами виступлять колишній та нинішній гаранти, поки невідомо, однак журналісти припускають, що мова йтиме про Донбас.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати, що другий президент Леонід Кучма був на інавгурації чинного голови держави 21 травня у Верховній Раді, після якої він надав пораду Зеленському. На думку Кучми, Зеленський повинен "менше говорити і більше робити", а також вважає, що під керівництвом нового президента буде сформована професійна команда.

Леонід Кучма
Леонід Кучма

Нагадаємо, Леонід Кучма разом з дружиною проголосували у другому турі президентських виборів. Переможцю перегонів Леонід Данилович побажав, насамперед, бути чесним щодо наданих людям обіцянок та дав майбутньому переможцю президентських перегонів кілька порад.

Екс-президент України Леонід Кучма
Екс-президент України Леонід Кучма

"Згадуючи попередні роки і те, що дістанеться з завтрашнього дня, після інавгурації, новому президенту, то мені його трошки навіть жаль. Добре розумієте: війна, якій не видно кінця, розділена Україна, економіка на грані дефолту, - не буду перераховувати все, які проблеми ще існують, бо під час виборчої кампанії вони були всім добре відомі. Менше обіцяти і більше робити. Бо ми з вами бачили сьогодні - те, що обіцяли колись під час виборчої кампанії і з чим через 5 років прийшли, який результат отримали. Тому це головне - бути чесним і порядним перед своїм народом. І дійсно, не дай Господь Бог, щоб він з цього шлях зійшов у тому, що він обіцяв під час виборчої кампанії. Бути чесним і порядним перед людьми - це буде головним для того, щоб за ним пішли люди. Бо якщо буде довіра до нього, то і справи будуть вирішувати не так, як вони вирішувалися до сьогоднішнього дня", - підкреслив Леонід Кучма.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський тонко потролив дикі крики Ляшка в Адміністрації президента.