Президент України Володимир Зеленський планує найближчим часом до Верховної Ради проект закону про відповідальність за незаконне збагачення.

Про це повідомив представник президента у ВР Руслан Стефанчук, пише УП.

"Я сподіваюся, що цей проект закону (про відповідальність за незаконне збагачення – ред.), або сьогодні, або завтра буде внесений в Раду. Цей законопроект набагато ширший, ніж ті, які напрацьовувалися, він не обмежується тільки кримінальною відповідальністю, туди включені питання цивільно-правової відповідальності, тому що це комплексний законопроект", - сказав Стефанчук.

Також Стефанчук зазначив, що команда Зеленського вже напрацьовує комплексний проект, який внесуть у Раду. Окрім того ініціативу вже погодили з МВФ та світовим банком.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Питання внесення до процесуальних кодексів, до окремих законів, які стосуються судоустрою, тобто ми вже напрацьовуємо комплексний проект, який, я сподіваюся, можливо, сьогодні чи завтра буде внесений в Раду", - повідомив представник Зеленського.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський узявся за Луценка: слуга народу розв'язав руки НАБУ, за Порошенка - був "параліч".

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: "Прищавий юнак".