Другий президент України Леонід Кучма відповів на пропозицією чинного президента Володимира Зеленського очолити Тристоронню контактну групу згодою. Він заявив, що раніше "працював у якості весільного генерала", а тепер "прийматиме рішення", оскільки сьогодні з'явилась можливість працювати на благо країни.

Про це Леонід Кучма розповів на брифінгу в Адмінстрації президента. Він підкреслив, що новий президент дав йому таку можливість – приймати рішення.

"Я звик у своєму житті приймати рішення, виконувати їх і відповідати за них. Сьогоднішня зустріч у президента показує, що в мене є така можливість у групі, яка створена в Нормандському форматі, зробити цей внесок," - сказав екс-президент.

За словами екс-президента, перша тристороння зустріч відбудеться в середу 5 червня у Мінську. Кучма наголосив, що рішення, які приймаються на зустрічі, "мають виконуватись".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо ми приймаємо там рішення, то вони мають виконуватись. Не просто, що ми там існуємо… як я іноді казав, я не можу працювати в якості весільного генерала. Розумію, що сьогодні є можливість працювати на благо країни," - підсумував Кучма.

Нагадаємо, Гелетей попередив Зеленського про велику небезпеку в разі перенесення АП з Банкової

Як повідомляв портал Знай.ua,у ЄС назвали головну відмінність Зеленського від Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський визначився із особистим прес-секретарем - речницею слуги народу незабаром стане журналістка Юлія Мендель.