Кон'юнктурне об'єднання, яке не продати - це про нову партію Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова. Про це в програмі «Не добрий вечір» сказав Ігор Лесев.

Журналіст розкритикував і правоохоронців, і Кернеса, і Труханова. Ще він розкрив політичні хитрощі перед парламентськими виборами.

Днями в Харкові пройшов з'їзд партії Кернеса і Труханова. Лесев впевнений, що створено нове політичне об'єднання під вибори, а об'єднання двох мерів телеведучий називає об'єднання «валізи і самовара».

«Абсолютно безглузде і нікому нецікаве ... Абсолютно кон'юнктурне об'єднання. При цьому, те, яке не продати», - сказав Лесев.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Він також зазначив, що напередодні президентських виборів Труханов і Кернес були за Порошенко.

«Це не означає, що Труханов і Кернес підтримали Порошенка щиро. Порошенко їх нагнув. А ті прогнулися. І не дуже чинили опір», - заявив Лесев, назвавши мерів Одеси і Харкова «дуже гнучкими хлопцями».

Нагадаємо, що Кернесу і Труханову влаштували "кривавий прийом" і коридор ганьби в Харкові.

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог Юрій Романенко висловився про ситуацію в Харкові.

Також портал Знай.ua писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова.