Мер Харкова Геннадій Кернес вибудував справжню імперію регіонального масштабу, яка дозволяє йому бути непотоплюваним українським політиком.

До такого висновку прийшов відомий політолог Юрій Романенко, який опублікував новый відеоролик на своєму YouTube-каналі.

У Харкові відбувся черговий з'їзд партії Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова «Довіряй справах». Романенко вважає, що той факт, що Кернес через п'ять з гаком років після Революції гідності спокійно себе почуває, цілком симптоматичний. І те, що в день з'їзду партії відбувалося в місті, теж є буденністю для Харкова.

«Прибігли так звані патріоти зі стандартними гаслами, влаштували бюджетникам «коридор ганьби». Ця акція в черговий раз довела, що ми маємо справу з політичним театром, в якому протиборчі сторони постійно один одного підтримують. Кернес і патріоти потребують один одного. У підсумку саме Кернес залишається в плюсі», - заявив Романенко.

Юрій Романенко

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Політолог пояснив причини того, що позиції мера Харкова залишаються непорушними. За словами Романенка, Кернес налаштував в Харкові виробництво і за рахунок перерозподілу потоку грошових коштів зумів створити видимість, що у місті все добре і стабільно. Це забезпечує меру стабільні 50-60% підтримки виборців на кожних виборах.

«Разом з тим, багато хто не думають про те, що Харків знаходиться на межі фінансового краху. Кредити, взяті мерією на благоустрій під той же парк Горького, Кернес просто не в змозі виплатити. Тут-то і потрібні «патріоти», що відволікають увагу людей своїми витівками», - упевнений Романенко.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.