Олена Зеленська практично не виходила з тіні до того моменту, коли українці сказали своє слово, обравши її чоловіка слугою народу. Можливо тому так не багато відомо про першу леді, та й сам Володимир обмежувався тільки натяками – мовляв, кохана "тримає у кулаці", як і належить сильній і розумній жінці.

Олена Зеленська - хто вона?

Олена Зеленська, перша леді України
Олена Зеленська, перша леді України

Якщо заглибитися в історію, то виявляється, що власниці цього імені можуть похизуватися не тільки сталевим характером. Олена – давньогрецьке ім'я, означає "факел", тому вони вважаються обраними і світлими. У грецькій міфології - найвродливіша з жінок.

Іменини Олени чотири рази на рік. Олена - добра, трохи сором'язлива в малознайомому товаристві дівчинка. Проте в колі своїх ровесників вона весела, жива, винахідлива, любить ними командувати.

Олена Зеленська, перша леді України
Олена Зеленська, перша леді України

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

За своєю внутрішньою суттю Олена – "серйозна дівчина": багато читає, пише вірші, любить послухати таємничі історії. У дорослої Олени всі ці риси збережуться, правда, вони будуть заховані глибоко всередині. Хіба що залишиться її схильність до веселих розіграшів в день дурнів або Різдвяну ніч. Чи розігрує Олена Зеленська чоловіка, невідомо. Але до його жартів, навіть на вкрай різкі теми, як це було під час роботи у "Кварталі 95", ставиться цілком спокійно. Попередження слуга народу отримував хіба що від батьків: ті, сидячи біля екрану, просто молилися, аби йому "не зателефонували згори".

Зеленський з дружиною Оленою
Зеленський з дружиною Оленою

Крім того, головна риса першої леді, якщо вірити досвіду та історичним набуткам, зібраним українцями, це здатність карати за зраду – будь-хто може поплатитися за те, що бодай раз похитне її віру у свою чесність.

Зеленський з дружиною Оленою
Зеленський з дружиною Оленою

Важливо додати, шо ім’я Олена, найчастіше, асоціюється з давньогрецької героїнею Оленою Троянської (Спартанської), через яку розгорілася Троянська війна, описана в епосі Гомера. У християнській традиції особливо шанується свята рівноапостольна Олена Константинопольська, мати римського імператора Костянтина Великого. Велика правителька Київської Русі княгиня Ольга прийняла хрещення під ім’ям Олена (в 955 році).

Втім, про характер та звички Олени Зеленської достеменно може знати тільки вона сама, її чоловік та діти. Але одне можна сказати точно – за нормами поведінки, ставленням до родини та України, вона кардинально відрізняється від дружин попередніх президентів.

Нагадаємо, Зеленський змінив Адміністрацію Президента.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський "покарав" дружину на очах у тисяч українців.

Також Знай.ua писав, що перша леді показала Зеленського таким, яким його не бачив ніхто.