Новообраний президент України Володимир Зеленський на очах у тисяч українців показав, хто головний в сім'ї. Відповідне відео з'явилося на фан-сторінці Олени Кравець в Instagram.

Зеленський разом з дружиною Оленою відвідав концерт українського музиканта Monatika на стадіоні "Олімпійський", чим викликав ажіотаж публіки. Він почав вітати українців з верхніх рядів стадіону.

Дружина президента також вирішила привітати публіку і почала махати українцям. Однак президенту це не сподобалося і він "ударив" або "дав п'ять" першій леді, показуючи, що люди аплодують йому, а не їй.

Проте ця ситуація ніяк не затьмарила подію і навпаки, Олена засміялася разом з рештою від такої ситуації. У коментарях до відео українці оцінили вчинок Зеленського і почали вихваляти його простоту і відкритість, а також бажали всього найкращого.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Здорово ось так і треба", "Родина Президента випромінює тепло і позитив", "Всі…Монатік тепер крутіше за всіх!", "Нашого такого молодого, розумного, люблячого Україну і українців, інтелігентного, порядного, позитивного, красивого, з почуттям гумору — так люблять українці!", "Саме таким повинен бути президент! Успіхів йому і мудрості! Соломон просив у Бога мудрості — і я прошу мудрості для Володимира Зеленського, щоб керувати такою чудовою країною, як Україна!", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, колега Зеленського по Кварталу 95 розповів про переговори з Путіним.

Також Знай. ua писав, що жлобські витівки Ляшко на зустрічі із Зеленським не винесли навіть депутати.