Мер Києва Віталій Кличко шокував політичною заявою. Кличко оголосив, що йде на дострокові парламентські вибори разом з Міхеілом Саакашвілі.

Про це він сказав у своєму відеозверненні. При цьому Віталій Кличко запропонував Саакашвілі очолити партію "Удар".

"Друзі! Україна отримала шанс на зміни. Після президентський виборів, а зараз з достроковими виборами до парламенту. Ті демократичні сили, які керуються не власними амбіціями і мають досвід практичної роботи повинні об'єднувати свої зусилля. Заради швидких і ефективних змін в країні. Я бачив сьогодні звернення Михайла Саакашвілі, політичній силі якого створили перешкоди для участі у виборах, тому я готовий підставити політичне плече. Переконаний такий наш союз зможе подвоїти зусилля заради змін в країні, і разом ми маємо план змін. У нас є люди, які здатні їх впровадити", - заявив він

Мер столиці заявив, що залишаючись лідером партії "Удар" пропонує Саакашвілі її очолити.

" Удар" йде на дострокові парламентські вибори. І пропоную нашим партнерам піти разом. Я залишаюся лідером партії "Удар", а Михайлу Саакашвілі пропоную стати головою партії", - заявив Кличко.

При цьому Кличко додав, що залишиться мером столиці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

.

Друзі! Відповідь на питання, яке мені ставили останнім часом: «УДАР» іде на вибори.🙂

Geplaatst door Віталій Кличко op Dinsdag 4 juni 2019

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилась інформація, що нібито Віталій Кличко вирішив прилучитися до політичної партії "Сила і честь" екс-керівника Служби безпеки України Ігоря Смешка.

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог Юрій Романенко прокоментував анонсований проект градоначальника Віталія Кличка щодо будівництва велодоріжок.

Також Знай.ua писав, творці мосту Кличка визнали свої помилки