Членкиня партії «Батьківщина» Олександра Кужель в черговий раз продемонструвала, що є далеко небідною людиною. Нагадаємо, ми писали про те, що в свою декларацію вона внесла жіночу сумочку за 65 тис. доларів, також нерідко Кужель з'являлася на роботі з дуже дорогими аксесуарами.

І ось сьогодні, 4 червня, кореспондент Знай.ua побачив її з ще однією сумочкою. На цей раз соратниця Юлії Тимошенко прийшла з річчю елітного французького бренду Celine.

Олександру Кужель можна назвати справжньою модницею

Подібні сумки пару років назад випускалися в різній колірній гамі, робилися зі шкіри пітона і коштували 4700 фунтів (це 159800 гривень). На даний момент подібну річ можна придбати за 1991 фунт (97700 гривень).

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відзначимо, що Олександрі Кужель 65 років і її менш вдалим одноліткам, які отримують мінімальну пенсію, доведеться економити майже дев'ять років, щоб придбати подібну сумочку. На даний момент мінімальна пенсія становить тисячі чотиреста дев'яносто сім гривень, а значить - сумка від Celine з пітона обійдеться в 106 мінімальних пенсій.

Також варто додати, що зовсім недавно в Раді з сумочкою цього ж бренду з'явилася член Опозиційного блоку Юлія Льовочкіна. З тією лише різницею, що у Кужель сумка зі шкіри пітона, а у її колеги була зі шкіри поні.

Раніше Знай.ua повідомляв, що депутатка розлютила українців сумкою за десятки тисяч.

Також ми писали, що депутатки красуються животиками, в Раді назріває поповнення.

І ми нерідко повідомляли, що депутати розглядають інтимні частини тіла своїх колег і сидять в соціальних мережах.