Новий рік зовсім близько, тому багато людей вже зараз починають робити подарунки собі і своїм близьким. Не відстають від цієї тенденції й народні депутати. Тільки покупки їх «трошки» відрізняються від тих презентів, які можуть собі дозволити звичайні українці.

Останній iphone

Сьогодні, 18 грудня, кореспондент Знай.ua на пленарному засіданні Верховної Ради побачив у члена «Батьківщини» Олександри Кужель новий телефон. Соратниця Тимошенко хвалилася новинкою перед членом «Самопомочі» Тетяною Остриковою, показуючи їй, судячи з усього, його характеристики.

Жінки і у Верховній Раді залишаються жінками

Слід зазначити, що на перший погляд дуже складно розрізнити iphone X та iphone XS, зовні вони лише злегка відрізняються розміром. Допомогла розібратися заставка, яка властива саме останньої моделі «яблука».

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нову модель iphone не вдалося приховати від очей кореспондента Знай.ua

Зараз купити в Києві цей телефон можна майже за 40 тис. гривень, а колишня його ціна становила 44 тисячі гривень.

Виникає питання, скільки жінок в Україні, яким 65 років (а Олександрі Кужель саме стільки) можуть собі дозволити такий телефон? Нагадаємо, що з 1 грудня 2018 року мінімальна пенсія в Україні становить одна тисяча чотиреста дев'яносто сім гривень. Новий iphone XS, яким так хвалиться політик, дорівнює майже 30-ти мінімальних пенсій.

Ймовірно, Олександра Кужель придбала цей телефон після того, як у неї на ярмарку витягли її iphone X.

Варто додати, що соратниця Юлії Тимошенко завжди славилася любов'ю до дорогих речей. Свого часу Знай.ua писав про її сумку, яку вона навіть внесла в декларацію, так як вона коштує 65 тис. доларів.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що жінки з "Батьківщини" вирішили підсидіти Юлію Тимошенко.

Також ми писали, що депутатка розлютила українців сумкою за десятки тисяч. А наймолодша депутатка не розлучається з сумкою дорогого італійського бренду.