Президент України Володимир Зеленський звернувся до керівництва Росії через загострення ситуації на Донбасі. Там внаслідок обстрілів загинули троє українських військових.

"Хочу звернутися до керівництва РФ і командування її окупаційних сил на Донбасі. Загострення конфлікту — не найкращий фон для відновлення переговорів у Мінську. Нам не потрібно зайвий раз нагадувати про можливість ескалації вашої агресії", — написав Зеленський.

Внаслідок посилених обстрілів позицій ООС на Донбасі загинуло троє військовослужбовців і ще трьох було поранено. Я...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 4 juni 2019

Президент також наголосив, що обговорить з європейськими колегами у Брюсселі відкриту демонстрацію агресії з боку РФ, а українська делегація в Мінську нагадає про неприпустимість спроб діалогу з Україною з позиції сили.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Окрім цього Володимир Зеленський побажав швидкого одужання пораненим і висловив співчуття родинам загиблих.

Нагадаємо, головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського - надати чіткий і недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.