У світлі заяв Гройсмана, який каже, що в "Нафтогаз Україна" завищили ціни на газ і обіцяє з цим розібратися, багато українців вирішили, що необхідно і самим покопирсатися в хитросплетіннях Юрія Бойка і його мегадоходів, як і їх причинах.

Юрий Бойко
Юрий Бойко

Вирішив не залишатись осторонь і депутат Лисичанської міської ради Віталій Шведов, який вирішив не тільки повідомити Президенту України про те, як грабують Україну вже багато років, а й роз'яснити українцям все те, що відбувається в них за спиною.

Віталій опублікував пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де докладно розповідає, як "качають гроші з України".

"Як грабують і обдурюють Україну. Для розуміння, звідки мегадоходи Ю. Бойка, колишнього міністра енергетики України, який сидів на енергетиці і збудував абсолютно каламутну газову схему, де не зрозуміло, скільки газу є і куди він дівається, і скільки прокачується з Росії. На сьогодні групі Фірташ-Бойко належить 24 облгазу, в тому числі і Луганськгаз, де так сильно підтримують Бойка." - повідомляє Шведов.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Він упевнений, що у України є все, окрім совісті у вищих ешелонах влади. Так як газ з українських родовищ зникає, а потім з'являються мільярдери і починаються війни. Іншими словами, частина українських родовищ, а точніше 13, перевели в статус нібито порожніх, і обізвали підземними сховищами газу, і використовують для зберігання нібито закачаного газу з Росії. Але ж це родовища, і вони відновлюються, виробляють газ, але ніхто не знає скільки, і чомусь обсяг родовищ більший, аніж об'єм підземних сховища газу.

газ в Україні
газ в Україні

Далі він наводить підтверджуючу статистику:

"Паспортні дані родовища Краснопоповське - 4.5 млрд. кубів газу в рік. А паспортні дані ПСГ «Краснопоповське» - 3 млрд кубів газу в рік. Це означає, що через ПСГ «Краснопоповське» можна прокачати в рік 3 млрд кубів газу, а добути з родовища «Краснопоповское» на рік можна 5 млрд кубів газу".

Депутат переконаний, що вершину айсберга несанкціонованого відбору газу з газової системи показав Сергій Самарський, на прикладі врізаної в газову трубу АЗС в Сєверодонецьку, і Сергій якраз займався більш глибоко саме ПСГ і свердловинами у Луганській області.

"Думаю, що саме це більшою мірою стало причиною вбивства Сергія Самарського."

Сергій Самарський

Саме це все він описав у листі до Володимира Зеленського, а він вже при наявності політичної волі, зможе поставити жирну крапку на газових схемах олігархів і направити ресурси на благо України і її жителів.

Как грабят и обманывают Украину Для понимания, откуда мегадоходы Ю.Бойко, бывшего министра энергетики Украины, который...

Geplaatst door Віталій Шведов op Woensdag 5 juni 2019

"З таким підходом у нас буде і власний газ, і вугілля і нормальний рівень життя, і незалежність, і самоповага. Згоден з реплікою "Вони п*здять наші бабки".

Нагадаємо, у Зеленського назвали дату, коли знизяться тарифи на комуналку.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії безробітним, боржникам і орендарям.

Також Знай.ua писав про те, що пенсію підвищать двічі: хто і скільки отримає в цьому році.