Колишній український президент Петро Порошенко вляпався у гучний скандал, намагаючись нав'язати свою політику Володимиру Зеленському.

Нещодавно п'ятий президент України звернувся до свого наступника через Facebook. Перед поїздкою Зеленського в Брюссель він вирішив дати йому кілька напутніх слів.

Порошенко закликав новообраного президента донести до європейських політиків не тільки емоції, але і сенс боротьби українців. Також він побажав Зеленському "зберегти наші напрацювання: "чотири союзи України і ЄС — енергетичний, цифровий, митний, а головне — підтвердити чіткий план по вступу України в НАТО і Євросоюз".

Користувачі в коментарях припустили, що Петро Порошенко остаточно спився. Вони порадили лідеру "Європейської Солідарності" поправити здоров'я замість того, щоб роздавати безкоштовні поради:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Алкоголік. Йому лікуватися треба. Тебе ненавидять і просять люди іди з дороги, буйвол ненаситний. Подавись своїми серверами. Ти ж казав перед виборами, що зрозумів свої помилки. Народ все пам'ятає і зробив свій вибір"; "А ніс синій як у папуги Гоші!"; "Хвора людина, а поки Супрун в. о. , то його не скоро вилікують…..та й дорого такі "кадри" лікувати".

Як повідомляв Знай.uа, чи повернеться Саакашвілі в українську політику: у Зеленського все пояснили.

Знай.uа писав, права рука Зеленського зізналася, що працювала "агентом Кремля".