Президента країни-агресора Володимира Путіна страшенно дратує той факт, що українці обрали своїм президентом Володимира Зеленського.

Господар Кремля вважає українців недалекоглядними через свій вибір, а самого Зеленського абсолютно некомпетентним в питаннях політики і управління державою. І це його не лише дратує, але й лякає. Про це повідомляє Леонід Радзіховський, російський психолог і журналіст, інформує "Стіна".

Леонід Радзіховський

На думку експерта, Порошенко був для Путіна біль зрозумілим, адже він був для нього людиною "свого кола" – бізнесменом і чиновником. І тому Путін сприймає обрання Зеленського, як своєрідну "корпоративну образу".

"У Путіна Зеленський викликає страшне роздратування. Хто він такий? Порошенко був все-таки чиновник, бізнесмен. Людина, що називається, "нашого кола". А це хто? Галкін? Ургант? У цьому сенсі відхід від президенства Порошенка для Путіна, як мені видається, - корпоративна образа ... Роздратування від перемоги Зеленського на виборах тут крайнє", - заявив експерт.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Експерт пояснює, що цей настрій глави Кремля став ключовим для вирішення долі куратора з питань "ЛНР / ДНР" Владислава Суркова, бо, на думку Путіна, саме Сурков винен в тому, що Путін прорахувався з виборами в Україні.

"Окреме роздратування викликає той факт, що перемога "вчителя Голобородька" виявилася несподіваною. Вірю, що він не прорахував перемогу Зеленського. "Він" це не Сурков, а Путін. Путіну було приємно думати, що шоумена і близько не підпустять до посту президента. А з'ясувалося, що він став ним. Це може викликати природне роздратування у Путіна. І воно цілком природно може вилитися в те, що винуватим виявиться стрілочник. І стрілочника знімуть", - уточнив Радзіховський.

Проте, зміна куратора з питань окупованих територій, на думку Радзиховського, не повинна вплинути на політику Росії щодо України.

Нагадаємо, Зеленський та Юнкер узгодили дату саміту Україна-ЄС.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією