Стало відомо, коли й де пройде з'їзд партії "Слуга народу". На з’їзді партія назве імена кандидатів в загальномандатному та одномандатному округах.

З'їзд відбудеться у суботу, 8 червня, у столичному Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришко, повідомляє POLITEKA.

Його можна буде подивитися по онлайн-трансляції. Також на сторінці команди Зеленського у соціальних мережах з'явилося повідомлення щодо партійних списків. Представники команди наголосили, що вони "не роздають нікому мандатів, бо ще не оприлюднені прізвища кандидатів".

"Всі прізвища кандидатів будуть оприлюднені на з’їзді політичної сили 8 червня", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60% "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Зазначимо, що головою партії "Слуга народу" став Дмитро Разумков. Його обрали лідером партії замість Івана Баканова, якого призначили на посаду першого заступника голови СБУ і начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

2 червня закінчилася реєстрація для всіх бажаючих балотуватися до українського парламенту за мажоритарними округами партії "Слуга народу". Цифри дійсно вражають: - 3,5 тисячі охочих стати кандидатами в депутати в мажоритарних округах; - більше 30 000 людей виявили бажання приєднатися до команди "слуг народу".

Зараз всі резюме кандидатів з усіма матеріалами вже вивчаються і ретельно перевіряються не тільки внутрішньою службою безпеки, але і фахівцями HR-агентств.

Нагадаємо, речниця Зеленського Юлія Мендель потрапила у пікантний скандал: "Можу хоч суржиком".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.